GR
GR

Συνήθεις Ερωτήσεις (F.A.Q.)

Οι πιο συνηθισμένες ερωτήσεις & απαντήσεις που αφορούν την υπηρεσία μαζικής αποστολής sms yoursms.gr και την εφαρμογή.

Πως μπορώ να κάνω εγγραφή;
Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στο πεδίο εγγραφή συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και στην συνέχεια θα σας σταλεί στο κινητό σας ένα μήνυμα επιβεβαίωσης εγγραφής. Το μήνυμα επιβεβαίωσης περιλαμβάνει και το PIN ενεργοποίησης, το οποίο θα κληθείτε να πληκτρολογήσετε κατά την πρώτη είσοδό σας στην υπηρεσία μας.
Η εγγραφή είναι δωρεάν;
Η εγγραφή στο YourSMS είναι δωρεάν. Επιπλέον με την εγγραφή νέου πελάτη, σας προσφέρουμε και 10 credits, εντελώς δωρεάν για να δοκιμάσετε κάποιες από τις υπηρεσίες μας. Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, θα πρέπει να προβείτε σε αγορά πακέτου credits.
Τι είναι τα credits;
Τα credit είναι η μονάδα χρέωσης της υπηρεσίας. Το κόστος αποστολής σε credit ανά μήνυμα, εξαρτάται από τον αρχικό πάροχο του αποδέκτη του μηνύματος.
Σε πόσα χρήματα αντιστοιχεί το 1 credit;
Η αντιστοιχία credit με ευρώ (€), αποτυπώνεται στον τιμοκατάλογο. Όσο μεγαλύτερο πακέτο credits αποφασίσετε να αγοράσετε, τόσο χαμηλότερη τιμή ανά credit εξασφαλίζετε.
Πώς μπορώ να αγοράσω credits;
Τα credits αγοράζονται online, όποια στιγμή θελήσετε εσείς 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η πληρωμή γίνεται είτε με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μεταφορά με web banking. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, πατήστε εδώ
Σε πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα credits μου;
Τα credits δεν έχουν χρονικό όριο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε.
Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μου και τα στοιχεία μου;
Οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς, αφού το site χρησιμοποιεί το πιστοποιητικό SSL. Δεν θα δημοσιεύσει κανείς τα στοιχεία σας σε τρίτους.
Tι είναι το πρωτόκολλο  SSL;
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) σχεδιάστηκε για να παρέχει ασφάλεια κατά την μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων στο διαδίκτυο μεταξύ ενός χρήστη και ενός ιστοτόπου. Όταν λέμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, εννοούμε τα στοιχεία χρηστών, όπως είναι οι  αριθμοί τηλεφώνων, πιστωτικών καρτών κ.ά. Το SSL χρησιμοποιεί μεθόδους κρυπτογράφησης των δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ δύο συσκευών (συνηθέστερα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών),  εγκαθιδρύοντας μία ασφαλή σύνδεση μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου. Ο σύνδεσμος ενός ιστοτόπoυ ο οποίος χρησιμοποιεί πιστοποιητικά SSL αρχίζει με "https://" αντί για "http://".
Υπάρχει ελάχιστος αριθμός μηνυμάτων που πρέπει να σταλεί σε μία αποστολή;
Όχι , δεν υπάρχει ελάχιστος αριθμός μηνυμάτων που πρέπει να στείλετε σε μία αποστολή.  Εσείς ορίζετε πόσα μηνύματα θα στείλετε σε κάθε αποστολή, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 
Δεν έχω ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις. Είναι εύκολο να διαχειριστώ την πλατφόρμα;
Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αυτονομία του χρήστη ανεξάρτητα με τις γνώσεις του σε τεχνικά θέματα. Για την δική σας ευκολία υπάρχει το εγχειρίδιο χρήσης της πλατφόρμας. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, το τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά (2155554444) ή μέσω email (support@yoursms.gr).
Τι είναι το «Εορτολόγιο»;
Το «Εορτολόγιο» είναι μια υπηρεσία του yoursms, που σας ενημερώνει κάθε μέρα για τις τρέχουσες ονομαστικές εορτές. Για να έχετε την δυνατότητα να δείτε το εορτολόγιο πρέπει να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας. Σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε με SMS για τις τρέχουσες εορτές, εφόσον το επιθυμείτε και  είστε εγγεγραμμένος στο yoursms
Μπορώ να στέλνω με διαφορετικό όνομα αποστολέα κάθε φορά;
Μπορείτε να στέλνετε με διαφορετικό όνομα αποστολέα, προκειμένου να εξυπηρετήσετε τυχόν ανάγκες της εταιρίας ή του οργανισμού σας. Η πλατφόρμα προσφέρει την δημιουργία πολλών originators κάτω από έναν και μόνο λογαριασμό. Η λειτουργία δεν προσφέρετε στην περίοδο δοκιμής του λογαριασμού κατά την οποία ο χρήστης χρησιμοποιεί τα 10 δωρεάν credits. Η υπηρεσία πολλαπλών originators απαιτεί επικοινωνία μαζί μας για γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις απ’ το τεχνικό μας τμήμα , μόνο την πρώτη φορά χρήσης της. 
Πως μπορώ να βλέπω την κίνηση του λογαριασμού μου;
Μέσα από το YourSMS, έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε όλες τις κινήσεις του λογαριασμού σας και έτσι έχετε πλήρη εικόνα των αποστολών σας.
Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων προς αριθμού του εξωτερικού;
Η πλατφόρμα υποστηρίζει την αποστολή μηνυμάτων σε όλο τον κόσμο.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία σας από το κινητό μου (Smartphone, iPhone) εάν έχω δυνατότητα σύνδεσης στο Internet από αυτό;
Μπορείτε να συνδεθείτε με το yoursms μέσω ενός browser που διαθέτει το κινητό σας (π.χ. opera,firefox). Το YourSMS, σύντομα θα διαθέτει ειδική εφαρμογή (application) για κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες με λειτουργικό android. Το εν λόγω application θα διατίθεται δωρεάν.
Αν έχω μια εταιρία που εξυπηρετεί πολλά brands πρέπει να κάνω τόσους λογαριασμούς όσα και τα brands μου;
Αν έχετε μια εταιρία και κάτω από την «ομπρέλα» της έχετε πολλά brands, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν κεντρικό λογαριασμό (master account) και στην συνέχεια να δημιουργήσετε όσους υπολογαριασμούς (originators) χρειάζεστε για τα brands σας. Η διαχείριση αγορών γίνεται μόνο από το master account, έτσι ώστε να έχετε πλήρη έλεγχο των οικονομικών σας και της χρήσης των credits ανά brand.
Array